Οι Υπηρεσίες μας

Σας περιμένουμε στο λιμάνι της Ίου. Στο άνετο όχημα μας, μεταφέρουμε εσάς και τις αποσκευές σας στο κατάλυμα σας, ή οπουδήποτε επιθυμείτε. 

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα κοντινά μας νησιά ή αν η παραμονή σας στο όμορφο νησί μας έληξε, αναλαμβάνουμε την έγκαιρη μετάβασή σας στο λιμάνι, δίνοντας πάντα τη δέουσα προσοχή σε εσάς που μας εμπιστευτήκατε αλλά και στις αποσκευές σας.

Αν επιλέξετε την εναέρια οδό για να φτάσετε στην Ίο, η ομάδα μας θα σας περιμένει στο ελικοδρόμιο, πανέτοιμη να δώσει το καλύτερο ξεκίνημα στις διακοπές σας. Κατά την αναχώρησή σας, θα φροντίσουμε για άλλη μια φορά ώστε να φύγετε από το νησί μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Ίου δεν είναι τόσο γνωστή στον πολύ κόσμο. Είναι όμως εδώ και σας περιμένει να την ανακαλύψετε. Χώροι αρχαιολογικής αξίας αλλά και μνημεία παράδοσης, είναι διάσπαρτα στη μικρή αγκαλιά του νησιού. Θα είναι χαρά μας να σας προτείνουμε αξιόλογες επισκέψεις και περιηγήσεις. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά σας στους χώρους ενδιαφέροντος και επειδή για εμάς η διαδρομή είναι εξίσου σημαντική, σας προτείνουμε στάσεις για να θαυμάσετε τη φύση ή την απέραντη θέα που προσφέρουν πολλά σημεία του νησιού.

Τα κρυστάλλινα νερά της Ίου σας περιμένουν! Οργανώσετε μαζί μας τις καθημερινές σας επισκέψεις στις όμορφες παραλίες μας. Απολαύστε, εσείς και η παρέα σας, μια άνετη και δροσερή διαδρομή και αφού χορτάσετε την πεντακάθαρη θάλασσα και τη χρυσή άμμο, θα είμαστε εκεί για να σας μεταφέρουμε πίσω, πάντα με την ίδια άνεση και ασφάλεια και… ποιός ξέρει; αν είμαστε τυχεροί, ίσως συναντήσουμε στο δρόμο μας και ένα από αυτά τα εκθαμβωτικά ηλιοβασιλέματα του νησιού.

Ξεχάσαμε κάτι;

Έχετε όρεξη να κάνετε μια όμορφη βόλτα ή να πάτε για καφέ λίγο πιο μακριά, θέλετε να πάτε κάπου πού δεν έχουμε φανταστεί και χρειάζεστε όχημα και οδηγό; Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε τη μετάβαση και την επιστροφή σας!

Μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε

Copyright © 2024 Ios4u. All rights reserved.