Σχετικά με εμάς

γνωριστε μας καλυτερα

Ios4u

Το Ios4U είναι μία νεοσύστατη ομάδα που προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον τομέα της μεταφοράς. 

Το όχημά μας είναι καινούργιο και διαθέτει όλες τις ανέσεις. Μπορεί να μεταφέρει μέχρι και οκτώ άτομα, μαζί με τις αποσκευές τους. Είναι εξοπλισμένο με φιμέ τζάμια, άνετα καθίσματα και κλιματισμό τελευταίας τεχνολογίας. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην καθαριότητα του οχήματος μας και τηρούμε συγκεκριμένες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης. Η γενικότερη και όχι μόνο η οδηγική ασφάλεια των επιβατών μας, είναι το πρώτο μας μέλημα.

Το έμψυχο δυναμικό μας είναι άριστα καταρτισμένο και επιφορτισμένο με την αυστηρή τήρηση των κανόνων οδικής ασφάλειας. Γνωρίζουμε πολύ καλά όλο το οδικό δίκτυο του νησιού και θα διαλέξουμε για εσάς τις πιο ενδεδειγμένες διαδρομές με γνώμονα την άνεση και την ασφάλειά σας. Θα είμαστε πάντα τη συμφωνημένη ώρα στο σημείο που θα μας υποδείξετε και θα φροντίσουμε ώστε να φτάσετε εγκαίρως στον προορισμό σας. 

Επιθυμία μας και σκοπός μας είναι να απολαύσετε την παραμονή σας στην Ίο από τη στιγμή που θα φτάσετε στο λιμάνι μας, μέχρι τη στιγμή που θα πάρετε το πλοίο του γυρισμού. Η ομάδα μας έχει τη θέληση και τη δυνατότητα να σας εξασφαλίσει άνετες, όμορφες και ασφαλείς διαδρομές.

 

Τα αξιοθέτα μας

Το νησί εκτός από την έντονη νυχτερινή ζωή, προσφέρει πολλά αρχαία εκθέματα, γραφικές εκκλησίες και πολλά άλλα αξιοθέατα για να ανακαλύψεις.

Οι παραλίες μας

Οι παραλίες της Ίου φημίζονται για τα κρυστάλλινα νερά τους. Κάθε χρόνο μάλιστα αρκετές από αυτές βραβεύονται με γαλάζια σημαία. Είτε σας αρέσουν οι οργανωμένες παραλίες με αμμουδιά είτε οι πιο απομονωμένες και βραχώδεις η Ίος δεν θα σας απογοητεύσει.

Ζήστε την εμπειρία μαζί μας!

Copyright © 2024 Ios4u. All rights reserved.